• Dr. Sandrine Reynaert is als dermatoloog gevestigd in Kortrijk. In haar privépraktijk behandelt ze patiënten met allerhande huidaandoeningen. Ook voor cosmetische oplossingen kunt u bij haar terecht.

  • Een wereld van verschil

    Het stijgend aantal huidkankers, allergieën en huidaandoeningen, benadrukt het belang van actieve screening, behandeling maar ook preventie. Bovendien neemt het visuele aspect in onze 24/7 cultuur steeds meer in belang toe waardoor een gezonde en stralende huid geen luxe maar een vereiste geworden is om je goed in je vel te voelen: kleine correcties betekenen vaak een wereld van verschil voor de patiënt.

  • Persoonlijke aanpak

    Dr. Reynaert kreeg haar opleiding tot arts aan de KU Leuven en specialiseerde zich in de dermatologie aan het prestigieuze St-John’s Institute of Dermatology, UCL te Londen en het Erasmus Ziekenhuis, ULB te Brussel.

    Ze biedt haar patiënten op maat gemaakte oplossingen aan voor het volledige dermatologische spectrum hetzij medisch of cosmetisch.

    De patiënt staat centraal in haar praktijk: ze hecht veel belang aan het goed begrijpen en informeren van haar patiënten, die ze dan ook met de nodige tijd en aandacht omringt.